PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Dvehiljaditih je HARALA estradom, a onda je samo NESTALA, nećete verovati da je ovo ONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Indire Radić iz detinjstva.

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Dvehiljaditih je HARALA estradom, a onda je samo NESTALA, nećete verovati da je ovo ONA! (FOTO)

Foto: instagram.com/indiraradicofficial

Pevačica Indira Radić pojavila se na javnoj sceni 1992. godine kada je napravila pravi bum, a publika ju je odmah zavolela, pre svega zbog izvanrednog glasa, a potom i zbog hitova koji se i dan danas pevaju i sve ih generacije znaju.

Zaštitni simbol joj je bila duga, kovrdžava kosa, a mnoge devojke su zbog nje kovrdžale svoje kose i pokušavale da budu ''žene lavice'' kako je ona pevala u svom čuvenom hitu.

Republika

Foto: ATA Images

Indira Radić

Indira je aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je podelila fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa svojom majkom Rosom. Kako je tada napisala, ta fotografija je zabeležena kada je kretala u prvi razred, a osim po kovrdžavoj kosi, malo ko bi je prepoznao.

 

 

Inače, pevačica je odlučila da se povuče sa javne scene, te mnogi kažu da je nestala. Međutim, ona i dalje radi i peva punom parom, ali se na medijskoj sceni više ne pojavljuje.

- Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - rekla je nedavno za medije Indira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading