ĐOLE NIJE POZVAN NA NININ ROĐENDAN! ŠOK! Gagi Đogani prekinuo ĆUTNJU: Anabeli sam dao sve pesme, Fanki Dži me ne zanima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se dugo spekulisalo!

Gagi Đogani došao je na proslavu punolestva svoje ćerke Nine sa svojom devojkom, ali ona nije bila raspoložena za izjave, pa je samo projurila i ušla u restoran, dok je Đogani šokirao sve svojom izjavom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devojka Gagija Đoganija

Đogani je za Republiku otkrio zbog čega ga ne viđamo na televiziji i gradskim događajima.

Rešio sam posle rijalitija da se povučem iz medija. Lepše mi je ovako, rijaliti me razvalio, grupa "Fanki Dži" više ne postoji, rešio sam da se ne bavim javnim poslom mnogo je bolje ovako, započeću neki novi biznis - započeo je Gagi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gagi Đogani

Đogani je objasnio i zbog čega je njegova devojka pobegla od medija.

- Ona je ima tremu i plaši se da je ne pitate nešto. Ne voli ovo, zaljubljen sam, tri godine smo zajedno, lepo nam je - istakao je Đogani, pa otkrio u kakvim je sada odnosima sa Anabelom Atijas:

- Ne pričamo. Izgladili smo odnos, prema deci smo super, nemamo neki specijalni odnosDao sam joj sve pesme, nikada joj nisam ni branio. Ima sva prava na te pesme, mene to više ne zanima - poručio je Đogani.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gagi Đogani

Gagi je otkrio i da Đole Đogani nije pozvan na rođendan svoje bratanice.

- Đole nije pozvan. Nina je pozvala samo ljude koji su njoj dragi, da bude pozitivna energija, ne kažem da on ne bi bio usklađen, ali nije pozvan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading