ŠOK IZDANJE RIJALITI BRAČNOG PARA! Luna skinula BURMU, Marko se pojavio sa OGREBOTINOM na licu, evo šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorili o spekulacijama o razvodu!

Iako se poslednjih nedelja spekuliše o njihovom mogućem razvodu, Luna Đogani i Marko Miljković su došli zajedno na proslavu punoletstva njene sestre Nine. Podsetimo, Marko nije došao na Lunin rođendan prošlog meseca, zbog čega su i krenule prve spekulacije o svađama bračnog para.

Marko se pojavio sa velikom ogrebotinom na čelu, te je odmah istakao da ih nije napravila Luna, već ćerkica Mia tokom igranja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna se potom za Republiku prisetila svog 18. rođendana.

- Ja se sećam tog svog rođendan bilo je prelepo. Postaješ ozbiljan. Sećam se i da je sve bilo neorganizovano znam samo da sam imala prelepu haljinu naravno za to vreme sada to nije in. Davno je to bilo pre 8 godina. Bila sam se napila ali nisam bila opuštena - pričala je Luna.

Trudna Luna je priznala i da se nije ovog puta obradovala trudnoći kao prvi i drugi put, jer je tokom druge trudnoće izgubila bebu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani, Marko Miljković

- Iskreno, nisam se mnogo radovala, jer s obzirom na prethodnu trudnoću, nisam nekako ni smela da se radujem, ja nisam ni verovala da sam trudna, ali Marko je bio siguran. Sada kad je sve u redu sa bebom jako se radujemo i jedva čekamo. Ime bebe nećemo da otkrivamo, ali zvaće se na slovo "L" . Slučajno je ispalo da su se poklopili inicijali, Mia kao Marko a ova druga na L kao ja - istakla je Đoganijeva.

Svi su primetili i da Luna ne nosi burmu, a ona je objasnila da ju je skinula jer su joj debeli prsti. Lunu i Marka ne interesuju spekulacije o mogućem razvodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading