MIRA ŠKORIĆ BILA NA LEČENJU, PORODICA LAGALA DA JE NA TURNEJI: Pevala sam sa kancerom u sebi!

Autor:

Zabava

12.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Škorićka je, kako kaže, dugo krila dijagnozu od članova porodice, ali je bolest nije sprečila da nastupa i održava koncerte.

MIRA ŠKORIĆ BILA NA LEČENJU, PORODICA LAGALA DA JE NA TURNEJI: Pevala sam sa kancerom u sebi!

Foto: e-stock/M.Rafailović

Pevačica Mira Škorić kao lavica se borila s opakom bolešću koju je nakon 15 godina pobedila, a prisećanje na taj period njenog života ledi krv u žilama.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mira Skorić

Škorićka je, kako kaže, dugo krila dijagnozu od članova porodice, a čak je i nastupala.


- Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala i držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitaste žlezde, i to s metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Operacija je trajala punih šest sati. Imala sam karcinom u metastazi. Verujte mi, nisam se uplašila za život jer nisam želela da prihvatim bolest. I ta intervencija je prošla, a onda su usledile kontrole. Kada sam ponovo uradila biopsiju, rezultati nisu bili dobri. Odlučila sam da lečenje koje je usledilo sakrijem od porodice. Kad god bih ležala na institutu njima bih rekla da sam na turneji. Jedino je moja rođena sestra Biljana bila upućena u sve i sve vreme bila uz mene. Naša pokojna majka Milka je sumnjala da nešto nije kako treba, pa me je zvala i po nekoliko puta dnevno. Redovno sam joj se javljala na telefon iz šok-sobe i pravila se kao da je sve super, a zapravo ništa nije bilo kako treba - prisetila se Škorićka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading