STANIJA PROGOVORILA O GOJKU KAČARU: "Nisam znala da je švaler, trebala sam prvo da ga guglam"

Autor:

Zabava

09.04.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otkrila detalje o vezi sa Gojkom Kačarem, pa priznala da je muvaju fudbaleri.

STANIJA PROGOVORILA O GOJKU KAČARU: "Nisam znala da je švaler, trebala sam prvo da ga guglam"

Foto: ST/N. Pančić

Starleta Stanija Dobrojević svojevremeno je bila u žiži interesovanja zbog veze sa fudbalerom Gojkom Kačarem. Međutim, njihova romansa nije potrajala, kako starleta govori, zbog njegovog neverstva. 

Ona je sada progovorila da joj fudbaleri, naročito zauzeti, uglavnom pišu na Instagram, ali da imaju posebne metode kojima se služe, kako ih devojke i žene ne bi uhvatile na delu. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/www.profimedia.rs

Stanija Dobrojević i Gojko Kačar

 

- Ja sam imala samo sa jednim fudbalerom, sa Gojkom Kačarom, gde sam ja shvatila, po njemmu sam gledala, od tad su svi fudbaleri kao švaleri. Od tad me ne interesuju, nisam ga na vreme izguglala, da vidim kako stoje stvari. Nadam se da nisu svi švaleri.. - rekla je Stanija za Ekskluzivno i dodala:

- Pišu mi mnogi i to uključe tajmer da se brišu poruke, dođe mi skrišotujem i da javno pitam čiji je ovo! Taj koji uključi, odmah ga blokiram - dodala je Stanija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading