"DVE RAKIJE SU DOBRE ZA GLAS, ALI..." Poznatog pevača žena OSTAVILA zbog problema sa ALKOHOLOM!

Autor: M. P.

Zabava

08.04.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu i priznao sve!

"DVE RAKIJE SU DOBRE ZA GLAS, ALI..." Poznatog pevača žena OSTAVILA zbog problema sa ALKOHOLOM!

Foto: Predrag Pešić

Pevač Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, otvorio je dušu i iskreno priznao sve o problemu sa kojim se borio dugu. Naime, on se duži niz godina borio sa alkoholom, a ovaj porok stvorio mu je dosta problema u životu.

- Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i priičam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam - rekao je pevač za GrandOnline.

 

 

Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio - ispričao je on i dodao:

Ja sam mislio samo da se opustim, pa ti neko kaže uzmi jednu, dve rakije to ti je dobro za glas, ali nije. U narodu je to mišljenje usađeno, od malih nogu ti vidiš da otac nazdravlja sa prijateljima. Ili ono kada neki doktor kaže jedna čaša vina je zdrava, ja mislim da nije. Ja sam jedno vreme uživao u alkoholu, a sada mi je lepše bez njega. Jednostavno sam shvatio da mi je Bog dao šansu i da mogu da uspem i sa pesmama i karijerom - zaključio je Peđa.

Republika

Foto: Republika TV

Ispovest Peđe Blizanca

Podsetimo, pevač je imao ispovest i za Republiku, gde je priznao da ga je bivša supruga Ana ostavila upravo zbog problema sa alkoholom.

Moja bivša supruga Ana i Duško Tošić su imali pravo da rade šta hoće. Kad se to dešavalo, ona je već bila slobodna žena. Ima prava da bude s kim hoće i želi. Ko sam ja da se u te stvari mešam. Mi smo u super odnosima, imamo troje dece. Nisam se oglašavao u medijima niti da se provlačim u istim kad je ta afera bila u jeku. Sada je sve u redu među nama i to je bitno. S Anom se svakodnevno čujem. Ona je sjajna osoba, ne bih mnogo da pričam o njoj, ali ako je pominjemo, u celoj priči sam ja kriv za rastanak. Ostavila me je baš u tom periodu kada sam preterivao u piću. Nije mogla da me trpi, to niko ne bi mogao niti bi trebalo da trpi. Moj savet svim ženama je da se odmah sklone od partnera-alkoholičara. Tu nema ničeg dobrog. Ko bi voleo da ima alkoholičara u kući. Bio sam nemoguć tada i razumem što je otišla - govorio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading