KO JE PRETUČENI PEVAČ U NOVOM PAZARU? Svi su ludeli za njegovim hitom koji je napisao u toaletu, a vlasnik je više apartmana!

Autor: A.I

Zabava

03.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarski pevač Redžep Redžepović, koji je brutalno pretučen od strane policajca, postao je poznat po čuvenom hitu "Iza oblaka". Pesma je objavljena pre 11 godina, a spot je bio jedan od prvih viralnih snimaka na ovim prostorima.

KO JE PRETUČENI PEVAČ U NOVOM PAZARU? Svi su ludeli za njegovim hitom koji je napisao u toaletu, a vlasnik je više apartmana!

Foto: PrintscreenJutjub

Ovaj neobični, za mnoge i komični spot do danas je prikupio gotovo četiri miliona pregleda.

- Odem ja u toalet i onako vršim nuždu, a smrdi unutra, to je katastrofa. Pogledam gore, kroz rešetke i vidim plavo, prelijepo nebo i vidim jedan mali oblačak. I onda mi dođu riječi 'Iza oblaka, sunce sjajno sija' a onda se sjetim moje Njemice, tadašnje djevojke i dođe mi 'Čija si, noćas, čija?'" - pričao je svojevremeno Lepi.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Redžep Redžepović

Lepi, međutim, s druge strane živi prilično skroman život u Novom Pazaru.

Pevač Redžep Redžepović, kako mu je pravo ime, iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom. Dvadeset godina je živeo u Nemačkoj, radio na građevini, a kasnije tamo imao i svoju firmu. Mnogi ga znaju i pod nadimkom Lepi, a danas je vlasnik i nekoliko apartmana pod istim nazivom.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Pevač Redžep Redžepović

Podsetimo, ovaj novopazarski pevač je navodno već duže vreme u sukobu sa određenim službenicima iz PU Novi Pazar, čak se sa jednim i fizički obračunavao, a tuča nije posledica tog sukoba već je u pitanju drugo lice koje takođe radi u PU Novi Pazar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajde mrs

03.04.2023 17:38

KLASICAN ADVERTISING