BACAJU PARE NA BIZARNOSTI: Neverovatni potezi sportskih zvezda

Autor: Aleksa Simić

Sport

08.04.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulok kupio ostrvo, Ćurčić tramvaj, Šakil O'Nil troši pare na Supermena, a Tajson ima kadu od dva miliona.

BACAJU PARE NA BIZARNOSTI: Neverovatni potezi sportskih zvezda

Foto: Tanjug/AP

Šakil O'Nil, Majk Tajson

Poznato je da sportisti troše pare na kuće i skupe automobile, međutim, ima onih koji prelaze granice pa bacaju pare na razne bizarnosti. Poslednji u nizu svakako je košarkaš Dalasa Redži Bulok, koji je sebi  kupio ni manje ni više nego ostrvo u priobalnom delu srednjeameričke države Belize, koje će nositi ime po njemu. On je za ovu investiciju izdvojio dva miliona dolara, a ostrvo se prostire na pet hektara. On će ovde sagraditi veliku vilu, kako bi mogao da uživa sa porodicom tokom odmora. 

- Tražio sam različite stvari u koje bih uložio svoj novac. Našao sam priliku dole u Belizeu gde sam kupio ostrvo na kom ću da izgradim vilu Tamo će biti odmor za mene i moju porodicu gde će i drugi ljudi moći da dođu i uživaju u različitim aktivnostima na odmoru - izjavio je saigrač Luke Dončića.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić i Redži Bulok

On nije jedini koji je ulagao novac u veoma neobične stvari. Od ranije je poznata priča da je bivši srpski fudbaler Saša Ćurčić kupio tramvaj da ide s njim na treninge dok je igrao u Engleskoj.

Foto: Starsport

Saša Ćurčić

Posebno je zanimljivo da je Šakil O'Nil veliki obožavalac Supermena, a njegova opsesija za superherojom je toliko velika da on troši milione na na stvari koje imaju simbol ovog junaka. Za O'Nilom ne zaostaje Deni Grejndžer koji ima Betmenovu pećinu. On je potrošio preko milion evra da bi od podruma naprvaio pećinu.

Bivši bokser Majk Tajson, koji je poznat po svojim bengalskim tigrovima, izdvojio  je čak dva milona dolara za kadu, kako bi mogao maksimalno da uživa sa suprugom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading