ZABRANJEN JOJ ULAZAK NA STADION: Meksikanka zažalila zbog svog bujnog poprsja

Autor:

Sport

02.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebni rituali atraktivne navijačice.

ZABRANJEN JOJ ULAZAK NA STADION: Meksikanka zažalila zbog svog bujnog poprsja

Foto: Instagram/ennidwongoficial

Enid Vong

Fudbaleri nakon postignutog gola slave na razne načine, od skidanja dresova do pokazivanja mišića i tako dalje, a meksička influenserka je otišla korak dalje, pa kad njen tim postigne gol, ona pokazuje grudi.

Naime, Enid Vong je veliki obožavalac meksičkog Tigresa i svaki put kad njen tim postigne pogodak, ona podeli svoju seksi sliku bez majice. Zbog tih postupaka Vongova je veoma popularna u Meksiku i trenutno je prati 1,5 miliona ljudi na Instagramu.

Navijači meksičkog kluba nisu krili oduševljenje ovim postupkom influenserke, ali čelnici kluba sa stadiona Universitario nisu želeli tu vrstu promocije i atraktivnoj Enid su zabranili pojavljivanje na tribinama. Oni se nisu osvrtali na to što je i sebi i klubu iz San Nikolasa donela veliku reklamu. Pored toga što je veoma popularna na Instagramu, ona ima i nalog na sajtu za odrasle Only Fans.

Popularna Enid je poručila da se ne stidi svojih postupaka i veoma uživa u popularnosti.

- Ja sam uvek prilično jasna. Jednostavno sam takva i kažem svima jasno i glasno, dok mi ne staviš prsten na ruku ili me zvanično ne pitaš da budem tvoja devojka, ja mogu da radim šta god želim. Ni od koga ne tražim da mi daje novac, sami to radite - poručila je Enid.

Meksički mediji prenose da ona zarađuje preko 200.000 pezosa mesečno, odnosno 10.000 dolara. Međutim, njena zarada nikog ne bi trebalo da iznenađuje jer, da bi navijači videli njene slike, moraju da izdvoje 10 dolara za svaki mesec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading