UKLETA PORODICA! Misteriozan odlazak oca i sina Žike Todorovića: OBOJICU KREVET ODVEO U SMRT!

Autor:

Zabava

03.04.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je tragična sudbina porodice Žike Todorovića, dve smrti pod velom misterije.

UKLETA PORODICA! Misteriozan odlazak oca i sina Žike Todorovića: OBOJICU KREVET ODVEO U SMRT!

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Glumac Srđan Žika Todorović doživeo je dve najveće tragedije, nakon smrti oca Bore Todorovića, ubrzo je izgubio i sina Dejana, koji je imao samo tri godine. Obe smrti i dalje se smatraju pod velom misterije. 

Naime, u nedavnoj ispovesti, Žika Todorović prvi put iskreno je progovorio o smrti svog oca Bore Todorovića. Žika ističe da je Bora otišao na rutinsku operaciju slepog creva, nakon čega je ustao iz kreveta, jer je bila oluja napolju i krenuo da zatvori prozor. U tom trenutku on se okliznuo i pao, a potom udario glavom o metalni bolnički krevet. 

Foto: YouTube/Printscreen

Bora Todorović

 

On je otišao na jednu običnu operaciju slepog creva. Bilo je leto, 7. jul. Bila je nekad oluja, i pošto mu je bio otvoren prozor, ustao je da bi ga zatvorio i okliznuo se. Udario je glavom baš tu gde mu je bila aneurizma. Probudio se sa čvorugom. Počeo je da pakuje stvari da izađe iz bolnice i odjednom je pao u komu, od udarca u metalni bolnički krevet. Aneurizma je pukla - ispričao je Žika Todorović za Unu. 

Šta je aneurizma?

Aneurizma je abnormalno proširenje krvnih sudova. Cerebralna aneurizma je abnormalno proširenje krvnog suda u mozgu. Na bazi mozga nalazi se splet arterija od koga se dalje račvaju arterije koje prokrvljuju mozak. Račve tih arterija najčešća su mesta na kojima nastaju aneurizme. Mogu se javiti kod svih, pa tako i u dece, ali se najčešće javljaju u odraslih od 35 do 60 godina, nešto češće u žena.

Sa druge strane, nakon očeve smrti, porodicu Todorović zadesila je najveća tragedija, glumcu Žiki i njegovoj supruzi Ani umire trogodišnji naslednik, koji je bio centar njihovog sveta. 

Foto: ATA Images

Žika Todorović

 

Nakon nalaza obdukcije, neutešna majka, a supruga Srđana Todorovića, Ana je izjavila da je obdukcija pokazala da je Dejan preminuo na potpuno misteriozan način. Nije bilo trovanja, nije mu stalo srce, nije bio bolestan, ni od čega nije umro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading