VERICA RAKOČEVIĆ IZVODI RITUALE PO DVORIŠTU: Komšije otkrila šta se dešava na kreatorkinom imanju, ispred kuće se oseća miris tamjana!

Autor:

Zabava

31.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević krenula stopama ćerke.

VERICA RAKOČEVIĆ IZVODI RITUALE PO DVORIŠTU: Komšije otkrila šta se dešava na kreatorkinom imanju, ispred kuće se oseća miris tamjana!

Foto: printscreen yotuube

Kreatorka Verica Rakočević 23. marta proslavila je 15 rođendan, a na sve čestitke i kompliemnte koji su pljuštali, skromno je govorila da se oseća kao da ima 35 i da sad kreće ispočetka.

Inače, mnogi već odavno sumnjaju da Verica ima neke tajne veštine kojima produžava mladost, ne samo uma i duha, nego i lica i tela, a priča se da joj u tome moćnim ritualima pomaže i ćerka Elena Karaman koja je duboko uronila u ezoteriju i već je smatraju vrlo jakom šamankom. 

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Da je i majku nečem naučila, sumnjaju i komšije koje u podavalskom selu gde Verica živi, rpisustvuju nekim čudnim obredima. 

- Ona i veljko su divni ljudi i dobre komšije. Vredni, kulturni, uvek hoće da pomognu, uredni su i imanje drže pod konac. Mnogi se čuda kad čuju da Verica ima neke svoje navike, a sve što je neobično brzo se pročuje. Verica recimo, grli drveće. To niko ovde u kraju ne radi, ali unuka mi kaže da to mnogi poznati glumci, pa i Novak Đoković praktirkuju. Verica najviše voli da grli neki stari hrast u svom dvorištu. Navodno, to joj pročišćava energiju i umiruje je. Nekad oboje meditiraju u dvorištu, a kad se prođe pored kuće, oseća se i miris tamjana ili onig štapića. Rekla bih da je Verica više upućena u te stvari od Veljka - priča komšinica za Svet, koja živi u blizini. 

Foto: Instagram.com

Verica Rakočević Instagram

 

Inače, Elena Karić, Veričina ćerka, za razliku od majke ozbiljno posvećena ritualima prirode i redovno praktikuje meditacije i tehnike za širenje svesti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading