GAGI ĐOGANI NAPAO ŽENU S LEĐA I ZVEKNUO JE U GLAVU? Policija hitno reagovala, Anabela napravila dramu?

Autor:

Zabava

31.03.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko MIljković u prethodnom stanu, na Novom Beogradu imali velike probleme sa komšijama, tvrdi izvor za medije.

GAGI ĐOGANI NAPAO ŽENU S LEĐA I ZVEKNUO JE U GLAVU? Policija hitno reagovala, Anabela napravila dramu?

Foto: youtube.com/printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u svom novom stanu na Bežanijskoj kosi gde imaju divan komšiluk za zazliku od onog u A Bloku, gde je njen devojački stan. 

- Nažalost, porodici koja je živela pored nas smetao je naš pas, a nama što su se oni konstantno svađali i drali. Stalno je bio neki haos kod njih i to je kretalo od ponoći, a našu spavaću sobu od njih je delio samo zid - ispričala je Luna, a izvor za Svet otkiva o čemu se tu zapravo radilo:

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

 

- Blok A je pun skorojevića. Ima i normalnim ljudi, ali su pretežno oni, šatro na nivou. Uvek kada bi se svađali sa Lunom i Markom potencirali bi kako oni nisu deo rijalitija. Miljkovićima je svanulo kada su se odselili. sada taj stan izdaju, koliko znam. Planiraju da kupe i nešto na planini i na moru, da imaju za sebe, ali i za tentiranje. 

Inače, svojevremeno je i Gagi Đogani, Lunin otac, imao incident sa komšinicom koja je napala njegovog psa i nazvala ga džukelom, pa ju je on, navodno, s leđa udario u glavu, tako da je pala i licem udarila u kapiju. Sreća, opa se nije ozbiljnije povredila, ali Anabela je odmah skočila i Gagiju opalila šamar. 

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Komšinica je pozvala policiju ukoja je uzela izjave, ali je Gagi i tada i posle negirao da je udario komšinicu i da je Anabela ošamarila njega. Komšinica je posle priču dala i u novine i tvrdila da porodica Đogani treba da se odseli iz te zgrade, jer se svi stanari međusobno druže, samo se oni nešto žale i sve im smeta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goganije

01.04.2023 11:56

Truli narkos