BUKTI ESTRADNI RAT ELENE KITIĆ I MAHRINE: "Koristiš smrt da bi dobila preglede, praviš žrtvu od sebe"

Autor:

Zabava

26.03.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat pevačica, Elena Kitić optužila Mahrinu da je iskopirala!

BUKTI ESTRADNI RAT ELENE KITIĆ I MAHRINE: "Koristiš smrt da bi dobila preglede, praviš žrtvu od sebe"

Foto: Youtube.com IDJ video, Elena Kitić

Pevačica Mahrina objavila je novu pesmu, koju je posvetila pokojnoj baki, koja je za nju bila veliki oslonac. I ništa to ne bi bilo toliko dramatično, da se nije uključila Elena Kitić, njena koleginica, koja ju je optužila za krađu pesme i ideje za spot. 

 

Naime, spot za Eleninu pesmu ,,Fobije" dosta podseća na Mahrinine kadrove. 

Foto: Instagram.com printscreen

Mahrina Instagram

 

- Elena Kitić me je optužila da sam ukrala njenu ideju za spot i pesmu. Kao prvo, pesma je totalno drugačija, osim par prvih tonova, spot jeste malo sličan, ja volim da se inspirišem u njenim spotovima. Haljina u kojoj sam snimila spot je u omiljenoj boji moje bake, a htela sam da iskažem i svoju emociju krupnim kadrovima lica, ja bih volela da joj je iskreno drago, što se inspirišem u njenim spotovima - rekla je prvobitno Mahrina na TikToku. 

 

Tim povodom Elena se oglasila na Instagram profilu i javno prozvala Mahrinu. 

- Zdravo Marina, prvo nisam znala da je pesma posvećena tvojoj blickoj osobi. I jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče,s ve što sam mogla da čujem je da me pesma jako podseća na moju. da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. Jovan Stefanović i ja smo proveli 3 meseca praveći ovu pesmu, jer za takvu pesmu je potrebno vreme i puno rada, to bi treblo i sama da znaš obzirom na to da pišeš svoje pesme koliko sam shvatila. Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja i sve naše idejice spakovali i snimili kako smo mogli. Trebalo bi takođe da znaš koliko je tu truda i novca potrebno. Radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima, kao što svi mi to radimo, ali ovo je isti spot samo drugi karakter. Ljuti me što se braniš na našin na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe, akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje, zašto si nekog maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga. Ali pošto pričaš o tome na TikToku i skupljaš simpatije, moram i ja da ti odgovorim. Toliko od mene, stavljam tačku na ovu temu, jer mi je ovo previše, ko me razume, razumeće - poručila je Elena na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Elena Kitić o Mahrini

Odmah potom je usledio i Mahrinin odgovor na Instagramu:

- Mene ljuti što i sada kada znaš kako je nastala pesma, nastavljaš da me nazivaš žrtvo, ne uzimajući u obzir to da sam tako reagovala, jer je na ovaj način udareno na ono što je meni sveto. Želim ti sve najbolje i nastaviću da slušam tvoje pesme. 

Foto: Instagram.com

Mahrina odgovorila Eleni Kitić na prozivke

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading