ANDREANA ČEKIĆ OBJAVILA VRUĆU FOTKU NOVOG FRAJERA? Intimne scene sa plaže ugledale svetlost dana!

Autor:

Zabava

24.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić na Instagram profilu objavila fotku novog frajera.

ANDREANA ČEKIĆ OBJAVILA VRUĆU FOTKU NOVOG FRAJERA? Intimne scene sa plaže ugledale svetlost dana!

Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić trenutno uživa na moru, što je i podelila sa svom pratiocima na Instagramu. Ono što je mnoge šokiralo, je to što je Andreana pored plaže i mora objavila sliku nepoznatog muškarca kako sedi blizu nje na plaži.

Njegov identitet je nepoznat a da li je pevačica ovime indirektno poručila da ima novog dečka, i dalje je nepoznato.

 

Podsetimo, pevačica iza sebe ima brak sa Ivanom Miladinovićem od kojeg se razvela kako zbog kako psihičkog maltretiranja, tako i prevara koje je kasnije iznela u javnost.

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog - ispričala je Andreana svojevremeno za "Svet".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading