NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka prvi put pokazala brata, priču koja krije fotografija će vas rasplakati!

Autor:

Zabava

20.03.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić nikad emotivnija!

NAJTEŽI PERIOD U ŽIVOTU JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka prvi put pokazala brata, priču koja krije fotografija će vas rasplakati!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je fotografiju brata, kog do sada nismo imali prilike da vidimo, a tom prilikom dotakla se stresnog perioda u njenom životu. 

Naime, poznato je da se voditeljka televizije Pink razvela od Voje Miloševića, ali da su ostali u najboljim odnosima.  Međutim, razvod kao takav, vrlo je stresan sam po sebi, pa je Jovana svojevremeno govorila koliko joj je bilo teško da prolazila kroz taj period. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić slike

 

U tim trenucima, najveća podrška joj je bila porodica, ćerkica Lea, ali i brat, kom je posvetila dirljivu poruku na Instagram profilu. 

- Posle razvoda, moja najveća podrška su mi bili brat, snaja i Miki, i Milica. Zajedno smo podizali Leu i to su momenti koje ja nikad neću zaboraviti. Pamti, pa vrati - napisala je Jovana na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com printscreen

Jovana Jeremić Instagram

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

22.03.2023 16:01

Nisi vredna komentara , muka je sigurno svima od tvog blebetanja