ANA SEVIĆ SLAVI SINU PRVI ROĐENDAN! Pevačica priznala da je preemotivna, pa otkrila kakav odnos suprug Danijel ima prema ćerki Loreni: To je bio preduslov! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.03.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević proslavlja prvi rođendan sina Simeona.

 

 

Pevačica Ana Sević danas proslavlja prvi rođendan sina Simeona. A kako kaže, i rasplakala se na današnji dan.

- Neko sam ko se brzo rasplače u poslednje vreme, emotivna sam jako, kako koje dete dobijem sve sam emotivnija. Pitaju me da li ću pevati, gde da pevam kad bih uzela mikrofon udavila bih se od emocija i suza, to svaka majka razume, koja je to količina neopisive ljubavi - rekla je Ana, pa otkrila šta su joj poželeli prijatelji i kolege.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević sa suprugom i decom

- Presrećni su, toliko smo željni zajedničkog provoda i lepih stvari, toliko se lepih stvari i desilo u poslednje dve-tri godine, iako je bilo neko nevreme, ali nama su se zaista desile najlepše moguće stvari, dobili smo dvoje dece, venčali smo se i sad proslavljamo.

Ana je otkrila i ko je strožiji, ona ili suprug.

- On pokušava da glumi strogoću, ali mu ne ide, a ja sam ta koja je stvarno strožija. Mislim da je tako u svakoj kući, da je mama ta koja zateže situaciju - priznala je Ana i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Sević sa suprugom Danijelom

- Postoje zabrane. Mi smo staromodni i gledamo da svedemo televiziju na minimum. Posle dve devojčice dobiti sina je potpuno druga dimenzija, odmah se vidi koliko su muškarci drugačiji (smeh) - iskrena je ona, pa dodaje da je preduslov za odnos sa Danijelom bio da Lorenu, njenu ćerku iz braka sa Darkom Lazićem  gleda kao svoje dete, što on i radi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading