GIDRIN UNUK NEVIĐENI JE FRAJER! Bavi se javnim poslom i žene LUDE za njim! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je unuk glumca Gidre Bojanića.

GIDRIN UNUK NEVIĐENI JE FRAJER! Bavi se javnim poslom i žene LUDE za njim! (FOTO)

Foto: Printscreen

Glumac Dragomir Bojanić Gidra odigrao je niz uloga u brojnim našim filmovima i serijama, a ona po kojoj će uvek biti upamćen jeste uloga Žike Pavlovića u ''Žikinoj dinastiji''. Gidra je bio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

Republika

Foto: Printscreen

Dragomir Gidra Bojanić

Inače, Gidra je bio vezan veroma za unuka rođenog brata Milomira, Jovana Stojanovića koji ističe kako se odlično seća svog dede Gidre.

- „Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je svojevremeno Jovan domaćim medijima i dodao:

 

 

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina.

Inače, Jovan se bavi manekenstvom i radi za brojne poznate brendove, često je deo revija i muzičkih spotova. Oženjen je i ima sina Alekseja, ali njegov izgled i šarm doveli su do toga da mnoge žene lude za njim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading