BIVŠI SUPRUG NINE BADRIĆ POSTAO OTAC PO DRUGI PUT: Nakon razvoda od pevačice, njegovo srce "zarobila" je bivša devojka poznatog tenisera!

Autor:

Zabava

17.03.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bernard Krasnić, bivši muž Nine Badrić, dobio je drugo dete sa suprugom Laticom Ivanišević Krasnić.

BIVŠI SUPRUG NINE BADRIĆ POSTAO OTAC PO DRUGI PUT: Nakon razvoda od pevačice, njegovo srce "zarobila" je bivša devojka poznatog tenisera!

Foto: V.Lukić, D. Kadić

Nina Badrić

Drugu sreću pronašao je s Laticom Ivanišević, koja je pre njega ljubila tenisera Marija Ančića i s kojom se venčao 2015. godine, a sada imaju i razlog za slavlje.

Bernard i Latica dobili su drugo dete, ćerku, a dali su joj ime Nea, pišu hrvatski mediji.

 

 

Latica je lepu vest podelila na društvenim mrežama. Par zajedno već ima sina kojeg su dobili u junu 2017. godine, a s obzirom na to da oboje zaziru od medija, o njihovu privatnom životu ne zna se mnogo toga.

Bernard se nedavno pojavio u javnosti, i to u društvu sina Ivice Todorića, Ante, a povod je bila komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića.

Podsetimo, Nina Badrić i Bernard Krasnić zaljubili su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Verili su se nakon dve godine veze u Dubrovniku i venčali četiri godine kasnije.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Badrić

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dve godine objavili su da se razvode, a Nina je u zvaničnom saopštenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su se zvanično razveli tek 2012. godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading