MISLILA SAM DA LUDIM! IMALA SAM PROBLEME I NA NASTUPIMA: Marina Tadić ogolila dušu o borbi sa mentalnim zdravljem! Kući sam dolazila TOTALNO SLOMLJENA!

Autor:

Zabava

17.03.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolest Marine Tadić uticala je na njene svakodnevne obaveze, pa je pevačica odlučila da svoju priču podeli sa javnošću u želji da njen primer pomogne još nekome da se izbori sa zdravstvenim problemom.

MISLILA SAM DA LUDIM! IMALA SAM PROBLEME I NA NASTUPIMA: Marina Tadić ogolila dušu o borbi sa mentalnim zdravljem! Kući sam dolazila TOTALNO SLOMLJENA!

Foto: Ognjen Bogdanović

Ipak, prilikom gostovanja u domaćim medijima pevačica Marina Tadić je otvorila dušu i ispričala kako je izgledala njena borba sa anksioznošću.

- Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem.

- Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome - priznala je pevačica prilikom gostovanja u emisiji „Vikend na K1“.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Marina Tadić u emisiji „Vikend na K1“

Marina je objasnila koje simptome je imala i kako je prevazišla stanje anksioznosti.

- Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni “pojedu”. Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki “upijač”. Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima – rekla je Marina i dodala:

- Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam to prevazišla to stanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading