TO BI ME UBILO I DOKRAJČILO! ZATVORILI BI ME ZAUVEK: Tea Tairović priznaje da puca po svim šavovima, a evo zbog čega!

Autor:

Zabava

16.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, Tea Tairović kaže da ne može da nađe partnera po svojim standardima.

TO BI ME UBILO I DOKRAJČILO! ZATVORILI BI ME ZAUVEK: Tea Tairović priznaje da puca po svim šavovima, a evo zbog čega!

Foto: Republika

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović kaže da puno radi i da joj zarađivanje novca ide od ruke pa kada već nema sreće u ljubavi, time se teši.

 Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija - ističe pevačica koju majka Božica teši kada ima probleme.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

- Mama me smiruje kada god počnem da paničim. Govori mi da uvek treba kroz život ići polako. Oko svega se stresiram kada je posao u pitanju, jer ovo je moj život i sve dajem od sebe zarad pevačke karijere. Velika je odgvornost i samim tim mi nije nimalo prijatno. Pucam po svim šavovima - rekla je Tea za “Blic“.

Pevačica je i pored svih obaveza uspela da isprati “Pesmu za Evroviziju“ na kojoj je pobedio Luke Black sa pesmom “Samo mi se spava”.

- Luki čestitam i želim mu da uspe u Liverpulu. Meni u ovoj situaciji takav vid projekta ne treba, jer bih dodatno poludela, morali bi da me hospitalizuju. Možda se sledeće godine prijavim na takmičenje, ako budem imala dobru pesmu i performans - kaže Tairovićeva koja priprema album i veliki koncert na Tašmajdanu 17. juna.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luke Black

- Spremamo performans koji do sada niko nije izveo. U velikim sam pripremama, umorna sam, iscrpljenja. Pripremam album, koncert na Tašmajdanu i usput radim. Nadam se da će se to sve na kraju isplatiti. Kad god sam pod velikim pritiskom, bolje sam organizovana. Spremila sam 9 pesama. Jedna od njih će biti duet, ali je to jedna od pesama u koju najviše nade polažem. Ostale su sve solo. Biće i bržih i sporijih pesama, kao i numera po kojima sam prepoznatljiva. Naravno, većinu tekstova sam sama pisala - zaključuje Tea.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading