TEA TAIROVIĆ NE ŽELI DA OBRIŠE KUĆNI VIDEO: Pevačica mudro ćuti o eksplicitnom snimku!

Autor:

Zabava

16.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tairovićka vešto izbegla pitanje o događaju iz života koji bi najradije izbrisala

TEA TAIROVIĆ NE ŽELI DA OBRIŠE KUĆNI VIDEO: Pevačica mudro ćuti o eksplicitnom snimku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Folk pevačica Tea Tairović u emisiji "Amidži šou" pocrvenela je kada je čula pitanje o događaju iz života koji bi najradije izbrisala.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tea Tairović

 

Naime, svi prisutni u studiju očekivali su da će navesti porno-skandal, koji joj je obeležio prošlu godinu, kada je isplivao njen privatni video. Međutim, ona ni reč nije želela da kaže o ovom skandalu, pa čak ni da ga pomene.


- Ima ih bar sto, ali neću reći - pokušala je da se izvadi Tea, a na sugestije Ognjenove pomoćnice, koja joj je rekla da može navesti nešto iz detinjstva, nastupa ili s početka karijere, pevačica je izabrala da popije ljuti napitak, samo da ne mora da govori o svojim blamovima:


- Neka, popiću, neću reći!
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tea u emisiji "Amidži šou"

 

Tairovićeva se osvrnula i na hapšenja o kojima su u dva navrata brujali mediji.


- Nisu me uhapsili, nemoj da se plašiš. Imam problem s leđima i tako sam stajala i neko je to uhvatio i rekao da sam uhapšena. U tom momentu su pored mene stajali pripadnici obezbeđenja. To je bilo u bekstejdžu, nije bilo na aerodromu. Bar da je neka lepša slika, pa i ajde - rekla je Tea za navodno privođenje koje joj se desilo na nastupu u Švedskoj, dok je ranije finansijska policija zaustavila i s pasoške kontrole na aerodromu u Nemačkoj privela na informativni razgovor.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

16.03.2023 09:55

Nema veze sa pevanjem al se pokazuje proguro je nju neko sa tim kucnim videom