NIKAD NISAM OGLUVELA NA SRCE! STRASTVENO SRCE! Jovana Jeremić OVOM OBJAVOM bacila pratioce u razmišljanje! Da li se voditeljka zaljubila?

Autor:

Zabava

13.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić više puta je istakla kako voli da piše, i da joj je pisanje velika ljubav pored posla kojem se bavi. Na njenom Instagram profilu često možemo videti njene citate, a najnovijom objavom zaintrigirala je mnoge.

NIKAD NISAM OGLUVELA NA SRCE! STRASTVENO SRCE! Jovana Jeremić OVOM OBJAVOM bacila pratioce u razmišljanje! Da li se voditeljka zaljubila?

Foto: printscreen/Kurir TV

Dok su mnogi ovaj citat Jovane Jeremić shvatili kao reči razočarane žene, jedni su pomislili da se voditeljka možda zaljubila pa je inspiraciju za pisanje našla u nekom muškarcu.

Citat je glasio ovako:

- Nikada nisam ogluvela na srce. Poruka jutra. Srce. Hrabro srce. Jako srce. Časno srce. Dobro srce. Ispravno srce. Pravdoljubivo srce. Ljubavno srce. Strastveno srce. Ljubav. Voleti one koje vole vas. Poštovati i one koji to ne rade. Ali, najviše otpustiti one koji su vas ranili, one koji su pucali u vaše iskreno srce metkom izdaje. To je, već, filozofija zivota - napisala je Jeremićeva.

 

 

Podsetimo, Jovana je nedavno u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji istakla da želi da se oproba u ulozi tekstopisca za domaće izvođače.

- Ja neću pisati pesme droga, s*ks, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd. Moje pesme će imati priču, težinu i dubinu. Negde slično onom što voli da peva Ceca i Aleksandra Prijović. Možda budem uspešna, a možda budem i neuspešna, ali ću da pokušam. To je zato što su "Jovanizmi" doživeli neverovatnu popularnost - rekla je Jovana svojevremeno.

Republika

Foto: Republika

Jovana Jeremić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

14.03.2023 06:52

Previše je poletela. Zamišlja da je boginja. Blagoje ga njoj.