ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA JOJ JE POROK NASLEDAN: Ja sam ko moj deda, on je UMRO OD ALKOHOLA

Autor:

Zabava

12.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je Vaga u horoskopu, kao i ja. Ja sam pokušala da izbegnem to, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK klasični. Pomešao se pogrešan DNK. Šta da radim.

ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA JOJ JE POROK NASLEDAN: Ja sam ko moj deda, on je UMRO OD ALKOHOLA

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Pevačica Ana Nikolić progovorila je o svom poroku, te otkrila da joj je ljubav prema alkoholu zapravo nasledna.

Naime, ona je u emisiji "Magazin in" otvorila razgovor o teškim porodičnim temama, pa ispričala kako se njena baba razvela od dede jer je bio alkoholičar, kog je piće na kraju koštalo i života. Nikolićka, kao i uvek, i ovu priču ispričala je na duhovit način, a pohvalila se i nekim dobrim osobinama koje je nasledila od bake, s kojom i danas ima raznih anegdota.

- Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! Baba, ideš na blok na nekoliko dana. Zove me i kaže: "Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!" Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko... Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio... Javi mi se. Posle je odblokiram. Zamisli da svaki dan slušam njene priče - iskarikirala je Ana svoj odnos sa babom, pa nastavila da priča zašto se njome ipak ponosi:

- Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK klasičan. Pomešao se pogrešan DNK. Šta da radim?!

Nikolićka je zatim uporedila babin i svoj brak.

- Ja sam se udala i takođe razvela. Ja nikad nisam htela da budem žrtva, kao moja majka, žrtva svojih loših izbora. Zadržala sam prezime, i dalje sam Ðurić. Tako sam tradicionalno vaspitana. Moja baka je uvek volela mog dedu jer se veoma rano razvela. Uvek ga je volela, pred smrt mu je kuvala ručkove, slala... Nešto slično kao kad sam ja išla kod Raste u CZ. Živeo je tamo kao beba, spava, trenira... - zaključila je Ana.

Pijana se valja na nastupu

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Nikolić

Koliko Anu boli uvo šta će o njoj ko da kaže, govore i sve učestaliji snimci na kojima deluje da je pod gasom. Sada je na društvenim mrežama procurio snimak na kom se valja po podu dok peva na nastupu, haljina joj se podigla i gaće joj sevaju, što nju uopšte nije doticalo. Međutim, često joj u komentarima fanovi sugerišu da se dozove i prestane da se bruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading