MASOVNA TUČA U CENTRU ŽABLJAKA: Pripadnike Protivterorističke jedinice napali pijani mladići, petorica povređena

Autor: Republik

Hronika

12.03.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Protivterorističke jedinice napadnuti su od veće grupe mladića, koji su bili u alkoholisanom stanju.

MASOVNA TUČA U CENTRU ŽABLJAKA: Pripadnike Protivterorističke jedinice napali pijani mladići, petorica povređena

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Najmanje desetak pripadnika Protivterorističke jedinice policije Crne Gore (PTJ) potuklo se sinoć u masovnoj tuči, koja se posle ponoći, dogodila u lokalu "Pub Kino" u centru Žabljaka

Deo pripadnika PTJ nalazi se na obuci za zimske uslove na Žabljaku, a prema regulativi ne bi smeli da budu u lokalu u kasnim večernjim časovima, dok traje redovna godišnja obuka, kako pišu Vijesti.

Prema podacima iz Uprave policije (UP), pripadnici Protivterorističke jedinice napadnuti su od veće grupe mladića, koji su bili u alkoholisanom stanju.

Foto: Tanjug/AP

 

U masovnoj tuči povređeno je čak pet osoba, koje su izvukle deblji kraj u sukobu sa pripadnicima Protivterorističke jedinice.

Sa događajem na Žabljaku upoznat je tužilac iz Pljevalja, po čijem se nalogu preduzimaju mere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice masovne tuče.

Starešine Protivterorističke jedinice će pokrenuti i interni postupak kako bi utvrdili eventualnu odgovornost pripadnika jedinice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading