BORILA SAM SE ZA ŽIVOT, A ON ME JE VARAO! Snežana Dakić progovorila o bivšem mužu koji joj je okrenuo leđa kada joj je bilo najteže!

Autor:

Zabava

07.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić se razvela pre devet godina, a kako kaže to joj je najteži životni period.

BORILA SAM SE ZA ŽIVOT, A ON ME JE VARAO! Snežana Dakić progovorila o bivšem mužu koji joj je okrenuo leđa kada joj je bilo najteže!

Foto: ATA Images

Voditeljka Snežana Dakić iz braka sa Vladimirom Mikićem ima ćerku Lauru. Razveli su se pre devet godina, a njihov razvod je bio šok kako za čitavu javnost, tako i za voditeljku koja je iz medija saznala da joj je suprug neveran i to u trenutku kada je zdravstveno bila loše.

– Da budem iskrena ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio trenutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to – priča Snežana i dodaje:

Foto: ATA Images

Snežana Dakić o razvodu

– Taj manjak podrške, emocionalne i psihološke, pri tom to je i medijski bilo toliko ispraćeno da je to bila tortura. U momentima kada ti to više nije ni važno ti vodiš krizni PR. To je bilo jako loše iskustvo za mene i to je bila jedna medijska tortura. Danas je to normalno, to je danas svakodnevna tema. Mene je bilo sramota da se o tome piše – kaže Snežana Dakić u emsiji „Ordinacija“ na RTS-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading