"NAMESTILI SU MI INTIMAN SNIMAK!" Katarina Grujić se našla na žestokom udaru, prvi put javno progovorila o SKANDALU koji je uzdrmao estradu!

Autor:

Zabava

06.03.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarini Grujić su na dan finale, kako kaže, namestili intiman snimak, te da je to razlog zašto se nije bolje plasirala u finalu "Zvezde Granda".

"NAMESTILI SU MI INTIMAN SNIMAK!" Katarina Grujić se našla na žestokom udaru, prvi put javno progovorila o SKANDALU koji je uzdrmao estradu!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kaća Grujić

Katarina Grujić svoje mesto na našem estradnom nebu obezbedila je svojim učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", a zatim i hitovima koje je kasnije ređala. Pevačica je u pomenutom šou programu stigla do finala, a onda je krenula priča kako navodno ima intimni snimak, o čemu je sada prvi put javno progovorila.

- To je izašlo na dan finala, ali to nije istina. Nisam otkrila ko je uradio tako nešto. Taj snimak nemam, niti postoji, jer da postoji, to bi dan-danas izašlo. To ne može da se zataška. Ne znam ko je pokušao takvu sabotažu na dan finala, možda sam zbog toga ostala na osmom mestu. Doduše, nije mi krivo što se to dogodilo, jer sam nakon svega dokazala ko sam i šta sam - započela je pevačica, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Katarina Grujić o intimnom snimku

- Mene interesuje da snimam dobre pesme, da pokažem svoj glas, izgled, stav, harizmu i da budem tu za svoju publiku, jer sam ovde zbog njih, ni zbog koga drugog. Uvek su me hvalili da sam najbolje obučena, izgledala i pričala u svojoj grupi. Uvek sam bila na nivou, verovatno se to nije dopalo nekim ljudima - rekla je Katarina Grujić u emisiji "Sceniranje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading