ANĐELKA PRPIĆ OTKRILA POL DETETA! Glumica u suzama otišla na porodiljsko! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otišla na porodiljsko, poklon kolega otkriva pol deteta.

ANĐELKA PRPIĆ OTKRILA POL DETETA! Glumica u suzama otišla na porodiljsko! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anđelka Prpić u sedmom mesecu trudnoće rešila je da ode na porodiljsko odsustvo, a ako je suditi po poklonu koji je dobila od kolega, glumica će roditi još jednog dečaka.

Naime, Anđelka je ovu odluku obelodanila na Instagram profilu i nije krila suze. Pokazala je buket cveća koji je dobila, kao i poklon, uvijen u plavi papir, zbog čega su mnogi odmah pomislili da je to znak da čeka dečaka.

- Rasplakaše me na kraju - poručila je glumica na društvenoj mreži.

Foto: instagram.com/andjelkap

Anđelka Prprić dobila poklon od kolega

Inače, Prpićkin otac Predrag Stević podržao je ćerku u njenim izborima, te toplim rečima pokazao koliko su njih dvoje bliski.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila i ja sam uvek tu za nju, šta god ona da odluči.

Podsećamo da su mediji mesecima brujali o Prpićkinoj trudnoći i njenom partneru Marku Žugiću, koji je inače najbolji drug Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading