INTERNETOM KRUŽE PRIVATNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starletu u ovakvom izdanju niste videli, na minusu se igrala po snegu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević objavila golišave fotke na snegu!

INTERNETOM KRUŽE PRIVATNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ: Starletu u ovakvom izdanju niste videli, na minusu se igrala po snegu! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stanija Dobrojević

Poznata starleta Stanija Dobrojević ne prestaje da iznenađuje svojim likom i delom, a ponajviše izvajanom figurom koju često ističe u prvi plan na provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, što je bio i ovaj put slučaj. 

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević Instagram

 

Svaka njena fotografija bude melem za jači pol, a Dobrojevićeva je sada pokazala i koliko je hrabra i izdržljiva.

Nedavno je sa pratiocima na Instagramu podelila trenutke sa zimovanja, te je u uskoj trenerci napravila potpunu pometnju.

 

Nova objava je korak dalje, jer je Stanija obnažena u sred snežne idile dok veje sneg.

Golišave zadnjice, sa osmehom na licu, Dobrojevićeva je pozirala ispred objektiva dok su hladne pahulje padale po njoj, a sigurno da je ovaj poduhvat novi domaći zadatak svim damama sa javne scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

26.02.2023 18:28

Dokle više ove plastčne ženturače dobijaju prostor pored priridnih lepih žena?Žena od metar i šumska jagoda nije žena.Naduvana spreda i pozsdi za sve pare.Videh je u prirodi mala nikakva i prosta.Stala na sred ulice i ostavila auto da samo nešto završi.😅🤣😂