ANA KORAĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, PA PROGOVORILA O NASLENIKU: Starleta promenila život iz korena, otkriva sve detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać pokazala trudnički stomak.

ANA KORAĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, PA PROGOVORILA O NASLENIKU: Starleta promenila život iz korena, otkriva sve detalje! (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

 Ana Korać će uskoro postati mama. Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog života. Punih devet meseci je uživala i maksimalno bila posvećena “drugom stanju”.

Kako se termin za porođaj približio, Ana je odlučila da uradi set fotografija za uspomenu. Sa zekom u narucju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak. Srećna i zadovoljna osmeh nije skidala sa lica, a iako  je u devetom mesecu besprekorno izgleda. Utiske o trudnoći je podelila za medije.

 

- Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe- kaže Koraćka. 
Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil. 

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim cu ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim vama medijima da se zahvalim što ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću- poručila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading