Ispovest Anđeline: Volim kafanu, al' se nikad nisam napila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

Ispovest Anđeline: Volim kafanu, al' se nikad nisam napila! (VIDEO)

Foto: Republika

Angelina

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, ove godine se ponovo takmiči na izboru za Pesmu za Evroviziju, a u intervjuu za emisiju "ISPOVESTI" na portalu za Republika, otkrila je da ove godine nema tremu i da je spremna da nas u najboljem svetlu predstavi na Evroviziji ako pobedi. O kakvoj karijeri sanja, ali i šta misli o tome što njene kolege redovno kupuju tuđe pesme, pa ih prepevaju, čućete u novoj epizodi koja je pred vama.  

- Ove godine na takmičenje dolazim dosta spremnija nego prošli put. Nekako je prošle godine sve oko mene bilo haotično, očekivalo se i previše od mene, sve je stvaralo neku vrstu pritiska i mislim da se to odrazilo na kompletan nastup. Sada samo gledam da što više pokažem ono što zaista jesam, da mi na scenu sve bude potaman i prijatno jer ne želim nijednu vrstu stresa. Ja pričam kroz muziku, kroz nastup i tekst i ne želim da bilo ko vrši pritisak na mene. Hoću da se bavim ovim poslom samo na način na koji osećam da je najbolje. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Angelina o Evroviziji

Pevačica tvrdi da se njena pesma izdvaja od pesama drugih pevača jer je lepo upakovan svetski standard, sa domaćim etno motivima. 

- Mislim da ove godine imam ceo paket kako bih predstavila Srbiju na Evroviziji. Mislim da će sve da bude na svetskom nivou. Ono što mene izdvaja od ostalih učesnika jeste što moja pesma ima i srpske i etno momente, iako je produkcija skroz bliža nekoj američkoj pop sceni. Nemam ništa protiv folk muzike, ali mogu da kombinujem neke svoje stvari sa tim žanrom. Najbolje može da prođe ono što osetiš da ti leži, a ne nešto što nameću neki trendovi. Meni često kažu da pesma "Pile moje" zvuči kao narodnjak, ali ne bih rekla. Pričalo se i da je ta pesma plagijat, ali ne. Bit je kupljen uredno, sličan originalu i to je sve. Nisam za to da pevači generalno kupuju pesme i prevedu na srpski. Instrumental to razumem. Ali tekst, to mi je bezbeze. Generalno na estradi ima mnogo plagijata. Mislim da smo dovoljno talentovani da smislimo nešto novo

Anđelina je potom pričala na temu Evrovizije, pa je objasnila da joj je žao što je pomenuto takmičenje u današnje stavilo akcenat na sve, sem na muziku i umetnost.

- Meni je iskreno žao što se Evrovizija toliko politizovala. Muzika je nekako u pozadini i tiho se čuje. Imam takav utisak i većina ljudi deli moje mišljenje. Nema pravila ko pobeđuje i kako, ali je poenta uvek da se tvoja zemlja predstavi dostojanstveno.

Foto: ATA Images

Angelina o karijeri

Pevačica kaže da bi volela da ima veliku karijeru, veću od one koju ima i njena koleginica Emina Jahović.

- Eminu volim i poštujem. Svi imamo neki svoj put i niko ne može da ima karijeru sličnu nečijoj, već samo svoju. Volela bih naravno onakvu kakvu ima Emina, ali i veću. Radim i vredna sam, pa ćemo videti. 

Mlada zvezda progovorila je u našoj ispovesti i o porocima, pa je otkrila da voli kafanu, ali da nikad nije uspela da se napije. 

- Volim da izađem u kafanu, kad je dobra pesma i atmosfera, ali nikad nisam uspela da se napijem. Pijem i vozim ostatak ekipe kući. Nije tačno da nisam kafanski tip, samo mi je posao zamenio izlaske. Za doček Nove godine sam bila dva sata u izlasku. Na kraju sam otišla kući, pustila film i zaspala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading