MOJI LJUBAVNI IZBORI NISU PIJACA: Oglasila se bivša verenica Ace Sofronijevića nakon vesti da harmonikaš ima novu devojku! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, harmonikaš Aca Sofronijević uplovio je u vezu sa novom devojkom.

MOJI LJUBAVNI IZBORI NISU PIJACA: Oglasila se bivša verenica Ace Sofronijevića nakon vesti da harmonikaš ima novu devojku! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedan od najtraženijih harmonikaša na našim prostorima Aleksandar Aca Sofronijević je posle raskida veridbe sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, ponovo srećan u ljubavi.

Naime, on je započeo vezu sa lepom doktorkom, a romansu je potvrdio za 24 sedam ne krijući koliko je srećan, a sada se oglasila njegova bivša verenica.

Republika

Foto: E/Stock

Aca Sofronijević

Voditeljka Sanja Ćulibrk je na ovu priču imala komentar.

- Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo - poručila je Sanja za "Grand".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

 

Podsetimo, nakon raskida veridbe sa Grandovom voditeljkom Sanjom Ćulibrk, Sofra je otkrio kako se nosi sa tim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

 

- Mislim da nije teško, nama je bilo super dok je trajalo, ali došli smo do jedne tačke posle koje nismo mogli da nastavimo dalje. Posle nekog vremena nastanu razlike koje nisu mogle da se pomire, morali smo to da prekinemo, žao mi je, život ide dalje i mislim da je tako bolje i za jedno i za drugo - rekao je tada Sofronijević. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading