SLOBA I JELENA RADANOVIĆ JEDNIM POTEZOM ODUŠEVILI JAVNOST: Napravili USPOMENU ZA CEO ŽIVOT! Evo šta mali Damjan ima na oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović izveo je iz porodilišta svoju suprugu Jelenu i naslednika Damjana, a potom su se zajedno uputili ka porodičnom domu, gde je njihovog sina čekala spremna dečja soba.

SLOBA I JELENA RADANOVIĆ JEDNIM POTEZOM ODUŠEVILI JAVNOST: Napravili USPOMENU ZA CEO ŽIVOT! Evo šta mali Damjan ima na oca! (FOTO)

Foto: ST/V.Lukić

Sloba Radanović

Sloba i Jelena Radanović su odlučili da svom tek rođenom sinu naprave lepu uspomenu iz „bebećih dana“ te su se poslužili specijalnom glinom na kojoj je maleni Damjan ostavio otisak stopala.

- „Mašala“, „Na Slobu velika noga“, „Nek je živ i zdrav“ - bili su samo neki od komentara pratilaca na Instagramu.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Otisak stopala sina Slobe Radanovića

Inače, ponosni mama i tata su juče za paparace ispozirali ispred privatne klinike na kojoj se Jelena porodila i tom prilikom je ponosna mama istakla da je presrećna što je podarila Radanoviću sina.

-  Super se osećam, ovo mi je treći sin, i to Slobin sin! Prvo idemo u crkvu da se zahvalimo, a onda idemo kući da nazdravimo. Sve je spremno za dolazak bebe, krevetac, sad ću sve da vidim... Sloba je zato kasnio, do poslednjeg minuta je spremao da sve bude kako treba. - rekla je Jelena za Republiku i dodala:

- Sve ću Slobu naučiti, mada dolazio je već dva-tri dana u posetu i već dosta toga zna, dobar je. Moraće da nauči da menja pelene, nema tu da li hoće ili neće da uči, moraće. - zaključila je.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading