OVO ĆE VOJAŽU SLOMITI SRCE TOTALNO: Breskvica progovorila o novom dečku, pa priznala da ga voli više od bivšeg!

Autor:

Zabava

21.02.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica progovorila o novom dečku Nemanji prvi put!

OVO ĆE VOJAŽU SLOMITI SRCE TOTALNO: Breskvica progovorila o novom dečku, pa priznala da ga voli više od bivšeg!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U emisiji ,,Amidži šou" mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica odgovarala je na pitanja u igri ,,Intimne kuglice". Voditelj Ognjen Amidžić pripremio je pravo pitanje, o kojem su svi hteli da znaju više detalja. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Breskvica Amig show

 

Naime, pitanje je bilo da Breskvica otkrije kog partnera je najviše volela u životu. Iako su mnogi očekivali da će njen odgovor biti Vojaž, njen bivši momak, sa kojim je počela muzički karijeru, mlada pevačica je šokirala odgovorom i priznala da je to novi dečko Nemanja. 

Foto: Instagram.com

Breskvica sa novim dečkom Nemanjom

 

Inače, kako je ispričala Anđela, Nemanju je upoznala pre skoro dve godine, koliko im i traje veza, ali nije želela da otkriva previše detalja, jer kako ističe, ne sme zbog poštovanja privatnosti prema njemu. 

- Nemanja, trenutni partner. Za mesec dana nam je dve godine! Tajna je kako smo se upoznali, to ne smem da otkrijem, stariji je od mene šest godina - rekla je Breskvica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading