SANJA VUČIĆ PROŠETALA NAPUCANOG DEČKA! Bivšu uraganku istetovirani biznismen ne ispušta iz ruku: Nadam se da mi se neće obiti o glavu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.02.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić već izvesno vreme uživa u ljubavi sa Nenadom Cicmilom, preduzetnikom iz Vojvodine, kojeg je krila od znatiželjnih očiju javnosti.

Večeras se u mts Dvorani održava premijera dugoočekivanog filma "Južni vetar: Na granici", a crvenim tepihom prošetala je i pevačica i bivša članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić, koja se pojavila u pratnji novog dečka, preduzetnika Nenad Ćićmila.

- Iskreno sam prezadovoljna, evo već dva dana kako je pesma izašla i već je prva u trendignu, ako je to i dalje relevantno. Večeras možda zgazimo i prvo "milionče", zbog čega sam srećna. Komentari su pozitivnu, tu i tamo se nađe koja kritika, ali ni toga ne treba da manjka. Ne smetaju mi loši komentari - ističe Vučićeva na samom početku, koja je istakla da joj prija društvo jače polovine na crvenom tepihu:

Republika

Foto: Republika.rs

Sanja Vučić sa novim dečkom, Nenadom Cicmilom

- Pa, malo, da, što da ne? (smeh) Rekla sam da neću više voditi momke sa sobom na javne događaje, ali ovo je nekako specijalna prilika. Uzdam se u to da mi se neće obiti o glavu - zaključuje Sanja za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

22.02.2023 12:42

Slobodno neka opusti malo ramena ili nek kupi malo veci sako. Tesko da je gospodin preduzetnik ili je to novo ime za biznismena. Kad se spoje juznjacki akcenat sa preduzetnickim language.