DA SE NAJEŽIŠ! Bojanu Leksingtonu ćerka hitno operisana, a sada otkriveni detalji stravične AGONIJE kroz koju je prošla njegova supruga!

Autor:

Zabava

19.02.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković sa svojom suprugom Aleksandrom prošao je kroz pakao kada im je novorođena beba hitno operisana zbog srčane mane.

DA SE NAJEŽIŠ! Bojanu Leksingtonu ćerka hitno operisana, a sada otkriveni detalji stravične AGONIJE kroz koju je prošla njegova supruga!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Bojan Vasković, frontmen grupe "Lexington bend" progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja.

Naime, pevačeva supruga je imala rizičnu trudnoću, zbog čega su joj lekari savetovali da je prekine, međutim, ona se lavovski izborila da na svet donese njihovu ćerkicu Helenu, koja je rođena sa srčanom manom, zbog čega je u novembru prošle godine hitno operisana.

- U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome - rekao je pevač i dodao:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bojanvaskovic_official

Bojan Vasković sa suprugom Aleksandrom

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve to - poručio je Bojan Vasković u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading