BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Pevač dva puta bio u zatvoru, otkriveno i zbog čega: To me je osnažilo!

Autor:

Zabava

17.02.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović otkrio detalje hapšenja u Danskoj.

BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Pevač dva puta bio u zatvoru, otkriveno i zbog čega: To me je osnažilo!

Foto: Republika

Pevač Boban Rajović pre nego što je postao poznat živeo je težak život. Dugo je bio u Danskoj gde je imao problema sa zakonom, a u jednom periodu je završio i iza rešetaka.

- Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo - rekao je on za Blic.

Foto: ST/Dragan Kadić

Boban Rajović o zatvoru

On je otkrio i da je dva puta bio u zatvoru, a o tome je progovorio u emisiji ''Amidži šou''.

- Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza, a drugi put zbog pokušaja ubistva.

- Kada si mlad i odeš u neku sređenu državu ne možeš tek tako da ignorišeš zakone. U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading