ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA VESNE ZMIJANAC I KEMIŠA! Voleli su se 3 godine, a onda je on UHVATIO U PREVARI! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroljub Aranđelović Kemiš je u skladnom braku Zoricom Brunclik, ali malo ko se seća da harmonikaš za sebe ima brak sa njenom koleginicom!

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SA VENČANJA VESNE ZMIJANAC I KEMIŠA! Voleli su se 3 godine, a onda je on UHVATIO U PREVARI! (FOTO)

Foto: e-stock

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik više od tri decenije uživaju u braku i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Pre Zorice, harmonikaš je bio u ljubavi sa koleginicom sadašnje supruge, pevačicom Vesnom Zmijanac sa kojom je proveo u braku tri godine. 

Sada se na internetu pojavila retka fotografija sa njihovog venčanja.

Vesna i Kemiš imali su ljubavnu priču, koju su ozvaničili brakom pre mnogo godina, a koja nažalost nije potrajala, a i danas se spekuliše da je pevačica tadašnjeg supruga prevarila sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

Posle tri godine, par se rastao i ostao u skladnim odnosima.

Nakon razvoda, Vesna je uplovila u brak sa Vladom Jovanovićem, sa kojim je dobila ćerku Nikoliju, dok je Kemiš započeo romansu sa Zoricom Brunclik, sa kojom je i danas u srećnom i skladnom braku.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading