NAKON ŠERIJATSKOG VENČANJA, ZVEZDA GRANDA PRIPREMA GALA SVADBU: Biće 500 zvanica, OVO su svi DETALJI!

Autor:

Zabava

11.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja Zvezda Granda Alen Hasanović se krajem prošle godine vjenčao sa svojom izabranicom Aidom Cako po šerijatskim običajima u krugu porodice, a sad je rešio da svoje venčanje proslavi velikom svadbom koja će biti na proleće!

NAKON ŠERIJATSKOG VENČANJA, ZVEZDA GRANDA PRIPREMA GALA SVADBU: Biće 500 zvanica, OVO su svi DETALJI!

Foto: PrintscreenJutjub

Mada je prošle godine svadbeno veselje izostalo, Alen Hasanović i njegova supruga Aida su sigurni da će 29. aprila sve nadoknaditi na gala i modernoj svadbom koju organizuju u Tetovu, blizu Skoplja.

– Vreme je i da pred matičarem kažemo „da“, jer pred Bogom već jesmo. Vjenčali smo se u novembru po šerijatskim običajima. Eto, uplivao sam u bračne vode i ne žalim se, odlično mi je. Mislio sam da je sad pravo vreme da se oženim, da osnujem porodicu i da sam na vreme to uradio – istakao je Alen i dodao da je još pri prvom susretu sa Aidom znao da je ona prava.

Republika

Foto: PrintscreenFejsbuk

Alen Hasanović i njegova supruga Aida

Verujem u sudbinu, a što se tiče mene i supruge to je bila baš sudbina – rekao je pevač i otkrio sve detalje gala svadbe koju prave na proleće.

Spremamo se, bliži se taj 29. april i skoro sve je dogovoreno. Svadbu ćemo pravit u velikom restoranu jer će sigurno biti oko 400-500 gostiju. Zamislili smo da sve bude moderno, luksuzno i fino, nadamo se da će sve biti ok, a nema razloga da ne bude – rekao je Alen, koji će za najvažniji dan angažovati svoje prijatelje sa Muzičke akademije, dok će u goste pozvati kolege iz takmičenja „Zvezde Granda“. Ipak, ne negira da će se i sam latiti mikrofona, ali samo koliko bude potrebno.

Republika

Foto: PrintscreenFejsbuk

Alen Hasanović

Pevaće nam Jasmin Muharemović i još puno drugih pevača. Inače, volim da pevam na svadbama, ali na svojoj ću pevati kratko, zapravo koliko mi budu tražili, a sigurno hoće – našalio se pevač ističući da za sad nema tremu.

– Sve pripreme smo obavili, meni je lako za odelo, ostalo je još da mlada izabere venčanicu – dodao je Hasanović koji od početka veze dobija veliku podršku od Aide.

Žena me često prati na nastupu, dosta mi pomaže, uključena je i u snimanje novih pesama i u spotova. Često daje svoje mišljenje jer je ona u tom svijetu, sluša svjetsku muziku, moram da je slušam – rekao je i otkrio kako je zaprosio.

-To sam pripremao pet-šest dana aktivno. Svaki dan sam organizovao milion stvari oko hotela i svega, na kraju je sve ispalo kako treba. Znao sam da će pristati, ispitao sam to ranije, tako sam znao odgovor – ispričao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading