SAŠA KOVAČEVIĆ IZVODIO STRIPTIZ NA NASTUPU, DEVOJKE PALE U TRANS: Pevač skidao dugme po dugme sa košulje, vriska nastala u klubu!

Autor:

Zabava

11.02.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević pokazao je nove talente.

SAŠA KOVAČEVIĆ IZVODIO STRIPTIZ NA NASTUPU, DEVOJKE PALE U TRANS: Pevač skidao dugme po dugme sa košulje, vriska nastala u klubu!

Foto: instagram.com/sashakovacevic

Saša Kovačević

Pevač Saša Kovačević objavio je snimak sa nastupa u Nemačkoj, gde je publika uživala u njegovim hitovima, ali sudeći po reakcijama ženske publike i i njegovom izgledu.

Kovačević je objavio snimak na Instagram storiju, na kojem se čuje vriska devojaka dok skida sako, a potom kreće da otkopčava dugme na rukavu.

 

Poslednjih godina je u centru pažnje na Instagramu gde često objavljuje slike svojih isklesanih trbušnjaka i napornih vežbi kojima je dostigao savršen izgled. Pre nekoliko dana je napravio pometnju slikama sa Tajlanda bez majice, samo u šortsu.

 

 

Inače, poznato je da je Saša jedan od poželjnijih neženja u Srbiji, iako su mu mnogi prognozirali brakove sa mnogim devojkama, koje su prošle kroz njegove šake, on se i dalje nije odlučio kada će izgovoriti sudbonosno ,,da". 

 

 

Do tada, devojke se potajno nadaju da će baš neka od njih biti njegova izabranica i pored sebe imati jednog od najjačeg frajera sa domaće scene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading