VERILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Fudbaler je zaprosio na svoj rođendan, pevačica ZAPLAKALA od sreće! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tamara Milutinović verena na rođendanskoj proslavi koju je organizovala svom dečku!

VERILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Fudbaler je zaprosio na svoj rođendan, pevačica ZAPLAKALA od sreće!  (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tamara Milutinović

Pevačica Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dečku fudbaleru Darku Jevtiću, ali najveće iznenađenje je tek usledelo.

 
Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Tamara Milutinović seče rođendansku tortu dečku

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Darko Jevtić verio Tamaru Milutinović

Sve ove momente zabeležila je pevačica Katarina Grujić koja je sa svojim suprugom Markom Gobljićem prisustvovala proslavi, a bila je i njena kuma Andreana Čekić.

- Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam! - napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Veridba Tamare Milutinović

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading