HOROR NA KONCERTU MIROSLAVA ILIĆA: Mladić ležao u lokvi krvi, folker otkrio sve detalje!

Autor: O. Bogdanović, G. Doljančević

Zabava

05.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić se oglasio za Republiku i otkrio šta se desilo pred njegov nastup!

HOROR NA KONCERTU MIROSLAVA ILIĆA: Mladić ležao u lokvi krvi, folker otkrio sve detalje!

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

Poznati pevač Miroslav Ilić doživeo je neprijatnost kada je u subotu uveče, pred njegov nastup u Sračinecu kod Varaždina u Hrvatskoj, izbila žestoka tuča. Lokalni mediji su preneli, prema navodima tamošnje policije, da se drama odigrala pre nego što je naš pevač izašao na binu, što je on za Republiku i potvrdio.

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

 

- Nisam prisustvovao toj situaciji, ali čuo sam da su se potukli, da su bile neke batine. Ja sam za to vreme bio u garderoberu. To nema veze sa mnom, to je bilo pred moj koncert - priča Miroslav za naš list i dodaje:

- Kada sam izašao na binu, situacija tokom koncerta je bila mirna, svi smo uživali i pevali, tako da nije bilo nekih većih incidenata posle toga. Iskreno da vam kažem, to se dešavalo i ranije, te situacije, ali uvek se završi kako treba, nikada nije bilo nešto ozbiljnije.

Foto: TV Pink/printscreen

Miroslav Ilić Amig show

 

Međutim, kako pišu hrvatski mediji, ozbiljan haos odigrao se pre Ilićevog nastupa, a dalji sukob je sprečila policija. Sve je, navodno, počelo guranjem 16-godišnjaka i 55-godišnjaka koji su čekali u redu da uđu na koncert Miroslava Ilića u velikom šatoru, pri čemu je mladi muškarac udaren u glavu, usled čega je pao na pod.

- Za nastup Miroslava Ilića vladalo je zaista veliko interesovanje i svi su želeli da uđu i slušaju ga. Nastala je gurka ispred samog objekta, posvađali su se oko mesta stajanja. Iako nije delovalo da će doći do većeg incidenta, ispao je neviđeni haos. Momak je od starijeg muškarca s kojim se posvađao zadobio udarac, usled čega je pao i udario glavu. Nastao je haos, mladić je ležao u krvi, krvario je obilno, svetla su se gasila, koncert je tek počinjao. Bilo je ispred šatora. Kasnije, kada su mladića odvezli kolima Hitne pomoći, napolju je ostala lokva krvi - ispričali su za medije očevici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading