ZNAČI MI ŠTO DOBRIVOJE ŽIVI KROZ SVOJE PESME! Miroslav Ilić se prisetio pokojnog kuma, pa se osvrnuo na porodicu Đoković i Srđanovu proslavu Noletove pobede uz čuvenu narodnu pesmu!

Autor:

Zabava

31.01.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić prisetio se svog kuma Dobrivoja Topalovića uz člju pesmu je Srđan Đoković slavio Noletovu pobedu.

ZNAČI MI ŠTO DOBRIVOJE ŽIVI KROZ SVOJE PESME! Miroslav Ilić se prisetio pokojnog kuma, pa se osvrnuo na porodicu Đoković i Srđanovu proslavu Noletove pobede uz čuvenu narodnu pesmu!

Foto: Youtube, ST/P.Divac, N. Mutić

Novak Đoković osvojio je turnir u Melburnu, salva emocija ga je preplavila, a sa njim je od sreće plakala čitava nacija. Odmah nakon završenog finala, društvenim mrežama se proširio snimak njegovog oca Srđana Đokovića koji je Noletovu pobedu proslavljao uz pesmu ''Kosili smo seno.''

Foto: Republika.rs

Srđan Đoković slavi Noletovu pobedu

Narodna pesma koju je prvi otpevao Dobrivoje Topalović danima se može čuti na svakom koraku, a mnogi su se prisetili legendarnog pevača i brojnih hitova koje je ostavio iza sebe.

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

Njegov kum, pevač narodne muzike Miroslav Ilić osvrnuo se na ovu pesmu, kao i mnoge po kojima je Dobrivoje ostao upamćen, te istakao koliko mu znači što njegov kum živi kroz svoje hitove, pa je prokomentarisao i porodicu Đoković sa kojom je u odličnim odnosima, što pokazuje i činjenica da je pevao na svadbi Novaka i Jelene Đoković.

- Naravno da mi znači, ne živi on samo kroz tu pesmu, on je iza sebe ostavio toliko lepih pesama. Hvala bogu da se njegove pesme znaju. Porodica Đoković voli te tradicionalnije pesme, ja sam pevao Novaku svadbu, to je porodica koja baš voli pravu narodnu muziku - rekao je Miroslav Ilić za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading