PORED TEE, OTKRIVENO I ŠTA SE DESILO SA STOJOM U ŠVEDSKOJ: Nakon privođenja, pevačicin muž ispričao sve detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Tee Tairović otkrio je sve!

PORED TEE, OTKRIVENO I ŠTA SE DESILO SA STOJOM U ŠVEDSKOJ: Nakon privođenja, pevačicin muž ispričao sve detalje! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Nakon privođenja Tee Tairović na nastupu u Švedskoj, njen menadžer Neša Bridžis izjavio je da je u pitanju redovna procedura i da je policija tražila ugovore ne samo od nje, nego i od njenih kolega Stoje Novaković i repera Devita.

Ovim povodom, Stojin suprug Igor Jovanović se oglasio i otkrio da je sa pevačicom sve u najboljem redu i da ona nije bila predmet nikakve provere.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

Sad sam se čuo sa Stojom, sve je u redu s njom. Ona nije imala nikakvih problema sa vlastima u Švedskoj. Nije mi spominjala nikakve kontrole ni policiju. Na ugovor smo radili ovaj koncert, imamo papire za sve, kao i uvek. Uskoro krećem po nju na aerodrom da je dočekam, stiže predveče. Hvala na brizi - poručio je ljubazno Stojin suprug za Kurir.

Podsetimo, policija je Tei stavila lisice na ruke tokom nastupa, te je zato bila u svečanoj haljini i s frizurom i šminkom, a ovo joj nije bio prvi put. Ona je u oktobru privedena na aerodromu u Nemačkoj jer je kod sebe imala veću količinu novca od dozvoljene.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović

 

- Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj - poručio je Tein menadžer nakon što su se fotografije privođenja pojavile u javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading