VODITELJKA PINKA PRVI PUT O AFERI SA DEJANOM: Tamara zbog Dragojevića završila u bolnici, pa priznala da je bivši maltretirao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tamara Galiano progovorila o aferi sa Dejanom Dragojevićem, prvi put nakon skandala o kom su svi brujali!

VODITELJKA PINKA PRVI PUT O AFERI SA DEJANOM: Tamara zbog Dragojevića završila u bolnici, pa priznala da je bivši maltretirao! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Tamara Galiano

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetolivašte" gost je voditeljka RED televizije Tamara Galiano, koja je nakon turbulentnog perioda u životu, prvi put odlučila da progovori o svemu. 

 

 

Podsetimo, Tamara se našla u epicentru skandala sa pobednikom ,,Zadruge 5" Dejanom Dragojevićem, o čemu je sada rešila da progovori. 

Pored toga, Tamara je kroz savete za naše čitaoce i gledaoce, otkrila i drugu stranu sebe. Budući da je ušla u svet medija vrlo navino, voditeljka ne krije da joj je bilo teško da kroz buran period prolazi, a to joj se odrazilo i na njeno stanje. 

Foto: Republika TV

Tamara Galiano i Ognjen Bogdanović

 

- Jako mi je bilo loše, odrazilo se sve na moje zdravlje. Ja se nisam nadala da će Dejan tako reagovati, mislila sam da će biti šmeker, koji će to shvatiti kao šalu, što u prvi mah i jeste bila poenta. A onda je počeo da me vređa i ponižava, mojim roditeljima ne treba da njihovu ćerku neko nazove pogrdnim imenima, jer ja sam svesna sebe - govori Tamara u emisiji ,,Estradno savetovalište". 

Potom je otkrila da je zbog bivšeg dečka odlazila kod psihologa i da joj ranije pisali oženjeni momci. 

Foto: Republika TV

Tamara Galiano u "Estradnom savetovalištu"

 

- Dešava se to da mi pišu oženjeni, ali ja to ne registrujem, jer odakle ti pravo da mi pišeš, a ceo Instagram ti je porodičan, slike supruge i dece. Ja odmah to skrinšotujem i pošaljem njegovoj ženi, pa neka se on raspravlja sa njom i neka se objašanjavaju - ističe Tamara u "Estradnom savetovalištu". 

Šta je Tamara rekla i o aktuelnoj ljubavnici Anđeli Đuričić, pogledajte u emisiji ,,Estradno savetovalište", koja se nalazi na početku teksta. 

Ukoliko ste propustili neku emisiju, sve epizode možete pronaći klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading