JOVANA PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica otkrila detalje kraha braka sa Saletom Tropiko: Prošla sam kroz emotivno RAZDVAJANJE!

Autor:

Zabava

28.01.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić iskreno o periodu razvoda.

JOVANA PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica otkrila detalje kraha braka sa Saletom Tropiko: Prošla sam kroz emotivno RAZDVAJANJE!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jovana Pajić i pevač i frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Sale Cvetković na zaprepašćenje čitave javnosti stavili su tačku na svoj brak, a razlog zbog kog je njihov razvod izazvao toliki šok jeste činjenica da su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Jovana je bila gost u jednoj emisiji gde je govorila o teškom periodu svog života.

- Prošla sam kroz emotivno razdvajanje, ako ćemo da budemo skroz precizni nisam to zvanično, odnosno zakonski regulisala. Ali je jedan prilično težak period iza mene u smislu prevazilaženja i mirenja sa novonastalom situacijom - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Pajić o Saletu i razvodu

- Ja imam dve predivne ćerke koje su meni jedan buster ozbiljan u životu, i onda sve to nekako ide mnogo brže. Nema se vremena da se puno razmišlja o tome i da se ostaje u prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dušan

28.01.2023 16:44

Lažni razvod. Prave rijaliti od svog braka. Sve za reklamu.

Ana

28.01.2023 23:04

@Dušan - Posle sramnih poteza u "Farmi" bila je zaboravljena jer nema kvaliteta u njenom pevanju.