"SNIMILA BIH DUET SA SAROM JO" Nevena Božović priznala sve o sukobu sa koleginicom i ponovnom ušešću na Evroviziji - evo zašto je nema u medijima! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Božović je, kako je istakla, napravila privatnu pauzu, ali se raduje povratku na festivalsku scenu.

Pevačica Nevena Božović danas se pojavila na konferenciji za medije povodom novog održavanja festivala "Sunčane skale", te je tom prilikom stala ispred objektiva portala Republika i otvoreno pričala o svom životu van kamera, kao i zašto nije prisutna u medijima poput njenih drugih koleginica.

- Radujem se festivalima, 2009. godine sam pobedila na "Sunčanim skalama" u večeri novih zvezda i to je jedno lepo i divno iskustvo za mene, tako da im se uvek radujem. Od početka svoje karijere, tačnije od svoje sedme godine nastupam na festivalima i to je nešto što ja volim, jer oni profilišu našu muzičku scenu - istakla je Nevena, pa se osvrnula na održanu dodelu MAC nagrada:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nevena Božović

- Nisam bila u zemlji, privatno sam bila odsutna, žao mi je što nisam mogla da se prisustvujem, jer sam pre dve godine dobila nagradu na MAC-u. U suštini, to je jedini dodela nagrada tog tipa kod nas, tako da svima šaljem veliku podršku - poručila je pevačica.

Iako je bila veoma aktuelna jedno vreme u medijima, Nevena se nakon rođenja naslednica povukla sa javne scene. 

- Što se pesama tiče, one su tu, desi se na par meseci neki singl, ali usledila je privatna pauza što se mene tiče i negde se trudim da biram i profilišem šta hoću da radim. Ali radujem se povratku, biće nastupa od proleća, tome sam trenutno posvećena, radu sa muzičarima i to je nešto što nam nedostaje - kaže Nevena, pa nastavlja:

- Dobila sam dete, ima godinu dana i par meseci, pa nisam mogla da budem prisutna kao ranije. Radila sam koliko sam mogla, sad radim na novim pesmama - priča Božovićeva.

Republika

Foto: instagram.com

Nevena Božović sa suprugom, Nikolom Ivanovićem

Kako se uskoro bliži domaći izbor za predstavnika na prestižnom takmičenju "Pesma Evrozivije", Nevena je kao jedan od veterana ove manefistacije istakla da se raduje novim iskustvima kada je ova manifestacije u pitanju.

- Uvek bih volela da se vratim, to je veliko iskustvo. Takvo profesionalno iskustvo nemate prilike da radite u našoj zemlji, a i to je na neki način muzička prezentacije naše zemlje, tako da se svake godine radujem "Beoviziji" i jedva čekam "Evroviziju". Nisam videla spisak naših učesnika ove godine, čula sam za par izvođača koji će naći tamo, jedva čekam da čujem pesme - priča uzbuđeno mlada pevačica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nevena Božović

O njenom navodnom sukobu sa koleginicom Sarom Jo se pisalo naširoko, međutim, Božovićeva ističe da između njih nema i nikada nije bilo zle krvi.

- Snimila bih duet sa Sarom, zašto da ne? Mi već imamo trio (smeh), već imamo zajedničku pesmu. Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istinititi, između nas dve je sve u najboljem redu. Najnormalnije komuniciramo i javimo se jedna drugoj kada se vidimo - zaključila je Nevena Božović za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Sara Jo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading