NEMAM TO U PLANU! Sara Jo progovorila o Konstrakti i saradnji sa njom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila svoje mišljenje o Konstrakti.

NEMAM TO U PLANU! Sara Jo progovorila o Konstrakti i saradnji sa njom! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADRIĆ

Sara Jo

Pevačica Sara Jo pojavila se na Music Awards Ceremony i tom prilikom govorila o saranji sa Konstraktom, svom ponovnom učešću na takmičenju za pesmu za Evroviziju, dečku, ali i horoskopu.

- Još u Prvom glasu Srbije je Konstrakta zajedno sa svojom koleginicom iz Zemlje gruva mene podržala i ispale su ozbiljne face, koje su me nakon jednog nastupa gde sam pevala njihovu pesmu pozvale u studio, da upoznam bend i odradim probu sa njima i možete da zamislite koliko mi je to značilo u tom trenutku kada sam bila na početku i to su stvari koje se ne zaboravljaju - rekla je Sara i otkrila da li se može očekivati njihova saradnja:

Foto: ATAImages

Sara Jo o Konstrakti

- Ko zna, ja sada završavam album gde verovatno neće biti dueta. Nakon završetka tog albuma volela bih, mislim da je jako inspirativna i da je čast imati takvog kreativca u studiju i da sa njom može da se rodi samo nešto mnogo dobro.

Ona je otkrila i da li bi ponovo okušala sreću na takmičenju za pesmu za Evroviziju.

- Trenutno nemam tu želju. Prošli put sam se prijavila jer sam osetila kao da je neki znak to što će se održati u Italiji, trenutno nisam bila inspirisana za tako nešto. Shvatila sam da treba što pre da završavam album, tako da mislim da ćemo čekati neko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading