ČODA NAPRAVIO PROFIL NA APLIKACIJI ZA MUVANJE: Jutjuber rešio da baci UDICU, evo kako "bari" devojke na internetu (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čoda, po svemu sudeći, nema sreće ljubavi, te je napravio profil na Tinderu kako bi našao pravu devojku za sebe.

ČODA NAPRAVIO PROFIL NA APLIKACIJI ZA MUVANJE: Jutjuber rešio da baci UDICU, evo kako "bari" devojke na internetu (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji pod nadimkom Čodavešto krije svoj emotivni život od očiju javnosti, ali po svemu sudeći bacio se u promet. Naime, poznati influenser nedavno je otvorio profil na na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, a da je zaista on u pitanju, svedoči činjenica da mu je profil verifikovan.

U opisu svog profila, Čoda je naveo da je iz Beograda i da se bavi snimanjem klipova za Jutjub, a jednom rečenicom je jasno stavio do znanja šta traži na ovoj poznatoj platformi.

Republika

Foto: printscreen/Tinder

Čoda otvorio Tinder

- Kratka veza, ali može i duga - napisao je jutjuber u opisu profila.

On je takođe naveo da ga zanimaju šetnja, hip-hop, teretana, meditacija, kao i da je fan "Hari Potera". Danilo je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku i sada i naveo kako želi decu. U opisu profila naveo je i da je jarac u horoskopu.

Inače, kao što se može primetiti iz priloženog, jutjuber ima verifikovan profil, što govori da nije lažnjak u pitanju. Tinder je aplikacija koja pored traženja srodne duše služi korisnicima i za neke opuštenije varijante, a da li je jutjuber zaista uspeo da nešto "upeca" vreme će pokazati.

Republika

Foto: printscreen/Tinder

Čoda otvorio Tinder

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading