RADIO JOJ IZA LEĐA! Nada Obrić proziva kolegu: Keba mi je ukrao najveći hit!

Autor:

Zabava

21.01.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tvrdi da je, taman kad je pesma trebalo da se zavrti u njenom izvođenju, na televiziji ugledala Kebu kako peva "Imao sam ljubav jednu" i ostala u šoku!

RADIO JOJ IZA LEĐA! Nada Obrić proziva kolegu: Keba mi je ukrao najveći hit!

Foto: Republika.rs, ATA Images

Folk pevačica Nada Obrić u velikoj ispovesti za Republiku otkriva da joj je Dragan Kojić Keba svojevremeno ukrao njen najveći hit!

Naime, ona je krajem osamdesetih snimila pesmu "Imala sam ljubav jednu", koju, kako kaže, zbog ratnih dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije, nije uspela da ispromoviše na pravi način, pa je nakon rata planirala da je osveži i nastavi promociju.

Foto: RTV Pink

Nada Obrić progovorila o Draganu Kojiću Kebi

Međutim, pevačica trvdi da ju je kolega Keba preduhitrio i prvi se progurao s njenom pesmom, te je 1996. uvrstio na svoj album, koji je i nazvao po Nadinoj numeri "Imao sam ljubav jednu".

- Nije se potrefilo, nije bilo slučajno. Pesmu sam snimila uoči samog rata, ne znajući da će da izbije haos. To je nenormalno krenulo da hvata publiku, pesma je buknula. Onda se desio rat. Pesme više nikoga nisu zanimale. Kada se stanje smirilo, sve vreme sam razmišljala da je ponovo snimim ili da je ponovo pustim i nastavim promociju - priseća se Nada za naš list i nastavlja:
- Pesma je zaista krenula u mom izvođenju. Baš je krenula. Odjednom na televiziji vidim Kebu i čujem moju pesmu. Bila sam u šoku. Njemu se dopala, očigledno, kako i ne bi kada je odlična. On je to osetio!

Tekst Nadine pesme

"Imala sam ljubav jednu"

Imala, imala sam
ljubav jednu,
imala, imala sam
i života vrednu.

Ref.
Sada imam samo gorku uspomenu,
sada imam samo gorku uspomenu
i ranu staru.

Imala, imala sam,
nisam znala,
ljubila, ljubila sam,
sve mu verovala.

Ref.

Razbole, razbole se
duša cela,
izgubih ono što sam
od života htela.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Kojić Keba se proslavio sa Nadinom pesmom

Pevačicu je najviše pogodilo što Kojić s njom uopšte nije kontaktirao pre nego što je pustio u etar njen hit, s kojim se i sam proslavio.
- Keba me nije nazvao da me pita da li se slažem da uzme moju pesmu. Njemu je autor pesme to dozvolio, ja ništa nisam znala. Nikom ništa na kraju, a dobio je veliki hit - zaključila je ovu temu Obrićeva.

Tekst Kebine verzije

"Imao sam ljubav jednu"

Imao, imao sam ljubav jednu,
imao, imao sam i života vrednu.
Sada imam jednu gorku uspomenu,
sada imam jednu gorku uspomenu
i ranu staru.
Imao, imao sam, više nemam,
ostala, ostala je samo kletva.
Sada imam jednu gorku uspomenu,
sada imam jednu gorku uspomenu
i ranu staru.
Sanjao, sanjao sam snove ružne,
svirajte, svirajte mi pesme tužne.
Sada imam jednu gorku uspomenu,
sada imam jednu gorku uspomenu
i ranu staru.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Kebom, ali on nije odgovarao na naše pozive. 

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić zgrožena time što je pojedini živu sahranjuju

U daljem razgovoru pevačica se osvrnula i na to što su je pojedini nedavno i sahranili, zbog čega najviše trpi njena porodica.
- Meni je to strašno! Ne znam odakle kome ideja da me sahrani?! Nedavno se pojavila i neka slika gde sam u postelji. To me je neko slikao. Nikada se nisam tako slikala. Jedan čovek je napisao da sam umrla. Moja deca su bila u panici. Jedva su preživeli. Doživeli su stres. Neki iz južne Srbije je to napisao. Nek me sahranjuju, ne zanima me. Cenim vas nekoliko novinara i to je to - kaže Obrićeva, koja je u više navrata otvoreno govorila o borbi s teškom bolešću, s kojom se nekoliko puta izborila, što očito nailazi na razne zloupotrebe da je proglašavaju i mrtvom.
- Tako zluradim i morbidnim umovima, koji me sahranjuju na dnevnom nivou, suprotstavljam se time što izgledam bolje od mnogih. Govore mi da sam vitalnija čak i od decenijama mlađih od mene. I dalje sam aktivna na estradi, snimam emisije i dajem intervjue, a ne zaobilaze me ni skandali, ali i s tim lagano izlazim na kraj - kroz osmeh je poručila poznata pevačica.

Zbog Bosanca sam spremna
da se pobijem i život da dam 

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac uvek staje u Nadinu odbranu

Nada ističe da je kroz karijeru uvek imala podršku kuma i najvećeg prijatelja na estradi Dragana Stojkovića Bosanca.
- Bosanac i ja radimo 100 godina, sve svoje hitove sam uradila s njim i Blagojem Košaninom. Bosanac me u dušu zna. Zna me u svim izdanjima, mogućim i nemogućim. Potukla bih se kad je on u pitanju. Spremna sam da se pobijem i život dam za njega - naglasila je pevačica, pa se osvrnula i na poslednji skandal koji joj se dogodio u emisiji "Magazin in", u kojoj se sukobila s Vesnom Vukelić Vendi:
- Nakon sporne emisije, gde sam bila napadnuta, obavila sam razgovor sa Sanjom Marinković, izvinila mi se i obećala da se takva situacija više nikada neće desiti. Je l' ti mene poštuješ? Onda nećeš ni da me pitaš za tu ženu. A Bosanac me je i tu odbranio.

Džidža je najvaspitanija mlada pevačica

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Džiža Stojković je Nadino kumče

Folkerka na sva usta hvali i kumicu Aleksandru Džidžu Stojković, koju još odmalena pamti kao dobro dete:
- Džidžu znam iz pelena. Sviđa mi se sve što snima. Ona je jedno dobro dete, dobar čovek. Veoma je poštena. Kao dete je bila slatka ko med. Bila je poslušno dete. Draganova supruga Dunja i on su izuzetni roditelji i njihova ćerka je najvaspitanija mlada pevačica.

Marija Šerifović
me gleda ko majku!

Foto: Instagram.com

Verica i Marija Šerifović se druže sa Nadom Obrić

Obrićeva otkriva da je Marija Šerifović ne odvaja od majke Verice Šerifović, s kojom Nada jedno vreme nije bila u dobrim odnosima ali, kako tvrdi za naš list, izgladile su odnos i ponovo su kao porodica.
- Sada je sve u redu među nama. Verica mi je baš nedavno došla i donela turske baklave, koje je za menekupila Marija kad je bila na Jahorini. Mariju obožavam. Sve nesuglasice između mene i Verice su iza nas - tvrdi pevačica.

Više nikad neću
snimati pesme!

Nada tvrdi da više neće snimati nove pesme jer ima mnogo starih koje su kvalitetne i koje publika i dalje traži i želi da sluša:
- Mislim da sam na diskografiju stavila tačku. Ne obećavam da ću više ikad snimiti pesmu. Imam toliko pesama, da bolje ne mogu od onoga što sam do sada snimila. Pesmom sam ispričala svoj život, "Sećanje na tebe" je moja omiljena, uz koju uvek plačem.


Četiri puta sam pobedila
rak i dosta o tome više!

Foto: Republika.rs

Nada Obrić više puta pobedila podmuklu bolest

Pevačica je četiri puta pobedila karcinom, a o tome je do sada uvek otvoreno govorila da bi ohrabrila druge koji se već suočavaju s ovom podmuklom bolešću, ali i sve ostale koji možda i ne znaju da su bolesni, da idu redovno na kontrole jer to može da im spase život ako se na vreme otkrije dijagnoza.
- O bolesti više neću da pričam, četiri puta sam pobedila rak i neka se završi na tome. Pomogao mi je bog, pa onda i lekari, koje sam umela da izaberem. Porodica je uvek bila uz mene, a i moj pozitivan stav je u nekim momentima bio presudan - rekla je Nada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading