TIFINA ĆERKA KRENULA JE NJEGOVIM PUTEM, A BOLEST ŽENE GA JE ZAUVEK PROMENILA! Evo kako izgleda rokerova naslednica koja se okrenula METAL muzici! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka jednog od najvećih zvezda rokenrola, žari i pali metal scenom.

TIFINA ĆERKA KRENULA JE NJEGOVIM PUTEM, A BOLEST ŽENE GA JE ZAUVEK PROMENILA! Evo kako izgleda rokerova naslednica koja se okrenula METAL muzici! (FOTO)

Foto: printscreen/ RTS Zabavni program - Zvanični kanal

Ćerka Mladena Vojičića Tife Sara Vojičić odlučila je da krene očevim stopama i bavi se muzikom, a svojim glasom i ponašanjem na sceni je vrlo brzo postala meta interesovanja javnosti. Za razliku od oca koji se bavio rokenrolom, Sara se odlučila za metal muziku.

Iako ne daje često intervjue, u onima koje je davala otkrila je koliko joj je otac pomogao u karijeri.

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim - rekla je ona jednom prilikom i istakla da uvek prati očev savet, a to je da sve što radi radi srcem:

- Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama - prenosi Story.

Tifina supruga, Ljiljana Matić Vojičić velika je podrška oduvek bila i suprugu i ćerki, a oni su bili uz nju kada joj je to bilo najpotrebnije. Ljiljana je pre nekoliko godina obolela, a kako lekari nisu imali rešenje za njenu bolest, ona se okrenula homeopatiji.

- Kroz homeopatiju sam otkrila jedan čarobni svijet, prije svega kroz pristup čovjeku i njegovoj bolesti, kakvog sam u svom srcu oduvijek osjećala ispravnim i prije svega ljudskim - rekla je davno ona, a kako mediji prenose njena bolest je Tifu promenila u potpunosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading